山东成人院校:山东成考:高起点《英语》复习试题及答案(五)

山东成人高考网2020-10-27 57

想要报名山东成人高考的考生,在了解之后,可以根据山东成考网整理的资料进行复习备考。

从每小题的四个选择项中,选出更佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。

()6.—The sea is very rough today.

—Yes,I‘ve never seen _______ before.

A.such rough sea B.such a rough sea

C.so rough sea D.that rough sea

()7.—She‘s broken her arm again.

—Again?I ______ she _______ ever broken it before.

A.don‘t know;has B.didn’t know;had

C.didn‘t know;has D.hadn’t know;would

()8.—Has the wallet been returned yet?

—No,but we expect ______ any day now.

A.to return it B.it to return C.it to be returned D.it returned

()9.—I‘ve been told to pay the rent.

—But it‘s already been paid.It ______ by someone else.

A.must be B.may be

C.must be paid D.must have been paid

()10.Montreal is larger than _______ in Canada.

A.any city B.any cities C.any other cities D.any other city

()11.Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.

A.whales B.a whale C.that of whales D.those of whales

()12.Before writing your article,______,collect your material,prepare an outline.

A.a topic should be selected B.a topic to be selected

C.your topic should be selected D.a topic

()13.—I usually travel by train.

—Why not ________ by plane for a change?

A.to try going B.trying to go C.to try go D.try going

()14.The boy lay in the street,his eyes _______ his hands ______.

A.closing;trembling B.closed;trembled

C.closing;trembled D.closed;trembling

()15.He _______ here for 20 years by the end of next month.

A.had worked B.has worked C.will have worked D.will work

()16.I‘ll do _______ the doctor advised.

A.as B.like C.that D.all what

()17.—Did we have to wait for Tom?

—Well,_______ very angry if we hadn‘t waited for him.

A.he‘d have been B.he were C.he had been D.he must be

()18.Why do you insist on ________?

A.this to be done B.this done

C.this being done D.this is done

()19.We looked everywhere for the ________.

A.missing watch B.missed watch

C.watch being missed D.watch that lost

()20.______,the runners crossed the finish line.

A.Tiring B.Tired C.To be tired D.They are tired

()21._______ by the air,the kite went up into the sky.

A.Pushing B.Pushed C.Having been pushed D.Having pushed

()22.—The round bowl over there is a bit small,isn‘t it?

—_______.

A.So are the fish B.So the fish are

C.Neither the fish D.Neither are the fish

()23.She couldn‘t take shorthand,_______ slowed down the work of the office.

A.that B.which C.it D.so

()24.Was it last Friday ________ you met him?

A.that B.on which C.which D.when

()25._______ might fail in the exam worried him.

A.He B.That he C.What D.It

()26.—I‘v got this really painful ear.

—How long _______ you?

A.does it bother B.was it bothering

C.would it bother D.has it been bothering

()27.—I started to study,but then a friend called.

—That‘s no excuse ________.

A.for not studying B.not for studying C.not studying D.not to studying

()28.—Why was he so hot when he got home?

—He ________.

A.was running B.is running C.has been running D.had been running

()29.—There‘s been an earthquake.

—I know.At least a hundred people ________.

A.were to be killed B.are said to have been killed

C.said to have been killed D.are said to kill

()30.You may invite _______ wants to go.

A.whomever B.whoever C.which one D.people

参考答案

6.B 7.B 8.C 9.D 10.D

11.D 12.D 13.D 14.D 15.C

16.A 17.A 18.C 19.A 20.B

21.B 22.A 23.B 24.A 25.B

26.D 27.A 28.D 29.B 30.B

以上就是小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合进行备考。



声明:
(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)文章免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。



【扩展阅读】

如果从古代人思想的角度来说,人们能够孝亲,能够不忘本,自然能够心正行正,而不会做坏事情。如果用现代人的思想角度来说,只有思想纯真,心地端正,才能够读书学古,才能够使自己有远大的理想和抱负,才能够使自己站得高看得远,而不是为一时的眼前利益所蒙蔽,,这样才能够为社会为人民群众着想,才能够尽心尽力地为社会服务,为人民大众造福,如果从教育的角度来说,由于当今社会与国际接轨,尤其是对年轻人来说,他们的意识和意志比较薄弱,容易受西方文化的影响,最重要的是无过于伦理道德和思想品德以及法制方面的教育,以及对它的发扬光大,也许这是比较关键问题。“上思报国之恩,下思造家之福,外思济人之急,内思闲己之邪。”如何报效国家,如何使自己的祖国更强大更兴旺发达,这是每一位国民都应该思考问题,如何才能够做到精忠报国,虽然不可能人人都像岳飞那样,但是人们应该有这样的思想和品德。员工有权知道他们应当怎么做。与员工积极地沟通好的以及需要改进的绩效是管理者的一项义务。最后,管理者要重视与离职者面谈。事实上离职面谈是发现员工真实感受的一种好的方式,从而在需要的时候采取合适的正确的管理方式。学校的课余体育训练是培养体育人才的基地,体育教师肩负着为祖国培养和输送人才的重任,肩负着为学校完成体育工作计划的任务。必须明确本职工作,树立起责任感和事业心,这样才能脚踏实地地进行工作。其次体育教师要有敬业精神。体育教师工作辛苦,社会上对体育训练有不同的看法。4、记录——准备笔和纸,写上面试地点的位置、路线及负责人,自己简介,观点等。由于时间紧,很多课程学习起来比较紧张,尤其是在最后的复习、背诵阶段。尽管如此,我总是鼓励自己,不要怕、要坚持下来。在临近考试的半个月里,我背了约500道大题,而且背的效果还不错。其实那个时候我也很担心,怕万一记不牢或者记混淆了,不过还是硬着头皮“啃”下来了。(2)、列写出这节的内容提要;(七)录取新生名单由招生学校提出,省级成人高校招生办公室审核。招生学校按审核后的录取名单发放录取通知书。在进行面试的过程中,人力资源管理人员要真正地用心投入,悉心听取各位应聘人员对于所提问题的回答,从而让求职者觉得自己切切实实地受到了关心与重视,以便于提高他们参与残酷求职竞争的自信心,同时还应尽量询问清楚各项细节,从而得出应聘者所具有的综合素质。在考山东函授本科报名察应聘者之时,可应用标准化测试、心理测试与角色扮演等多种面试考察方法。成人高考和普通高考内容有什么区别?25岁以上:成人招生统一考试分数+预考分数x10%25岁以下:成人招生统一考试分数+预考分数x5%参加成人预考的考生须在8月下旬,携带预考准考证参加2006年全国成人高校统一考试报名手续。(4)产假凡在山东函授报名公司连续工作满12个月(自转正之日起)的正式女员工,持医院证明书可申请有薪产假90天(含休息日和法定节假日),晚育的顺产120天,难产135天。
免费获取【成考帮】为您定制的学历提升方案
免费获取【成考帮】为您定制的学历提升方案

声明:

(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。

(二)网站文章免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

本文地址:http://www.fjeduzs.cn/shandonggaokao/23369.html

Powered By www.fjeduzs.cn 成人高考提升学历网版权所有 京ICP1234567-2号

成人高考提升学历网主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,非政府官方网站,官方信息以各省市教育考试院发布为准。