山东成人高考:山东成考:高起点《英语》复习试题及答案(七)

山东成人高考网2020-10-27 73

想要报名山东成人高考的考生,在了解之后,可以根据山东成考网整理的资料进行复习备考。

Directions:

There are 40 incomplete sentences in this section.For each sentence there are four choices marked A,B,C D.Choose one answer that best completes the sentence blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

11.Which is ______ country,the United States or Canada?

A.a larger B.larger C.the larger D.the largest

12.The silk feels ________.

A.soft B.softly C.softness D.softy

13.Two nuclear power stations _______ in the past ten years.

A.are built B.have been built C.would be built D.are building

14.They kept on ______ till they got to the foot of the hill.

A.to run B.running C.runing D.run

15.There is much work to do,_______?

A.isn‘t it B.is there C.isn’t there D.is it

16._______ as he is,he can‘t understthe English film.

A.A student of English B.Though a student of English

C.Student of English D.Being a student of English

17.The old in the country _______ taken good care of.

A.have B.has C.is D.are

18.Not a single mistake _______ in the test.

A.he made B.did he make C.he has made D.made he

19.______ my surprise,I got a high grade in this test.

A.For B.To C.To be D.On

20.She never agree _______ you,did she?

A.to B.with C.in D.at

21.Would you mind _______ a photo of you?

A.me take B.to take C.my taking D.me to take

22.The lady treats the boy well as if he ______ her own son.

A.is B.was C.were D.would be

23._______ round the city,we were impressed by the city‘s new look.

A.Taken B.Taking C.To be taken D.Being taken

24.He had a pain _______ his back.

A.on B.with C.in D.onto

25.The city _______ I was born is on the new railway line.

A.which B.that C.on which D.where

26.I had _______ that I would always remember it.

A.so a good experience B.such a good experience

C.so good an experience D.such good an experience

27.______ give us help is welcome.

A.Who ever B.Whoever C.No matter who D.Those who

28.After running for nearly half an hour,I was ________.

A.out of place B.out of control C.out of breath D.out of practice

29.The mother told the little boy to do all the things _______.

A.on himself B.on his own C.to himself D.by own

30.You had better _______ a jacket,because it is cold outside.

A.take on B.to take on C.put on D.to put on

参考答案

11.C 12.A 13.B 14.B 15.C 16.C 17.D

18.B 19.B 20.B 21.C 22.C 23.A 24.C

25.D 26.B 27.B 28.C 29.B 30.

以上就是小编整理的山东成考复习资料,希望能够帮助到各位,考生可以结合进行备考。



声明:
(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)文章免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。



【扩展阅读】

积极参加党团活动,“三学”活动等。社会实践与志愿服务方面:适时参加社会调查活动、下厂参观实习等工作。适时参加安全义务献血、植树活动、青年志愿服务活动等公益事业。科技学术创新创业方面:扎实学习专业技能,同时,充分利用校内图书馆、校外购书城及网络信息,开拓视野,山东函授报名扩展知识范围,以此,激发、开拓思路,尝试设计开展学术创新、科技创新。其学习形式采用网络媒体的先进技术,利用IP课件,向学生们进行授课。不受时间、地点、学习环境的限制,使学生能把零碎的时间充分地利用起来。网上平台同学们可以看课件学习,对学生中产生的疑难问题进行提问,还能与课程的责任老师互动,通过BBS论坛和发贴,其学制都是两年半。是各类人员提升自己学历层次的最佳首选函授的学习形式主要是指,在每个学期的考试前,有学校或者学习中心统一组织授课,一般是连续进行一到两山东成考报名个星期的授课,但是现在由于社会的工作压力大,时间紧,所以这种集中授课基本上很少有学生能按时参加,而且老师讲课也是以划重点为主花一个礼拜把里面的题目全部弄清楚,不懂的单词全部记下来。因为六级往年的经验就是:很多题目是重复的。根据教育部的最新政策,联赛一等奖保送资格从2011届高中生已被取消。)高中阶段在全国青少年科技创新大赛(含全国青少年生物和环境科学实践活动)或“明天小小科学家”奖励活动,或者是在全国中小学电脑制作活动中获得一、二等奖的应届高中毕业生;高中阶段在国际科学与工程大奖赛或国际环境科研项目奥林匹克竞赛中获奖的应届高中毕业生;成人高考大专哪个专业好考2016成人高考需要什么复习资料专升本成人高考教材什么版本是正版的?(七)提高教师培养质量。完善师范生招生制度,科学制定招生计划,确保招生培养与教师岗位需求有效衔接,实行提前批次录取,选拔乐教适教的优秀学生攻读师范类专业。发挥教育部直属师范大学师范生免费教育的示范引领作用,鼓励支持地方结合实际实施师范生免费教育制度。
免费获取【成考帮】为您定制的学历提升方案
免费获取【成考帮】为您定制的学历提升方案

声明:

(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。

(二)网站文章免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

本文地址:http://www.fjeduzs.cn/shandonggaokao/23371.html

Powered By www.fjeduzs.cn 成人高考提升学历网版权所有 京ICP1234567-2号

成人高考提升学历网主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,非政府官方网站,官方信息以各省市教育考试院发布为准。